Jó sokan megosztották Bódi Sylvi szörfös videóját, amiben jól látható, milyen remekül elboldogul a deszkán a csinos modell.

Ám én nem azt emelem ki, hogy Sylvi sokat mutató bikiniben száll tengerre- most őszintén, láttunk már bőven róla felvételt ilyen öltözékben. Egyébként is miben menjen ki valaki a partra egy trópusi szigeten? Lódenkabátban? Szóval az a kevésbé érdekes, hogy mi van rajta, az sokkal többet jelez, hogy ügyesen mozog.

Manapság az imázs kedvéért gyakran bedobnak hírességek egy képet, ami azt sugallja, bizonyos izgalmas tevékenységekben vesznek részt. Szépen meg lehet komponálni egy fotót, ott lehet rajta mindenki kedvence egy szörfdeszkának támaszkodva, a rajongó meg örül, hogy milyen vagány celebet imád. Aztán hogy esetleg egy méternyit se tempózott rajta, azt már nem látja senki. Időnként persze jönnek a pletykák arról, ki, mikor, hogy kamuzott valami óriásit, de őszintén szólva az ilyen híreknek nincs mit örvendezni.

A mi Sylvinkben azt bírom becsülni, ha rúdtáncról van szó, akkor olyan képet posztol, amin valami extrém pózban dobálja a spárgát, és az ilyen videókkel azt is bizonyítja, a szörf nem csak imázselem a karrierjében, tényleg igazi hableány. Így azért sokkal hitelesebb a közösségi oldalakon magáról sugallt képe.

A bulvármédia nyilván szívesen lecsap a vele kapcsolatos témákra. Ha éppen nem elég izgalmas amit hallani lehet róla, akkor majd egy kicsit kanyarítanak a címen, hadd legyen sok kattintás... Csak hát abba, hogy valaki nem csak dumál, hanem inspirálóan sportos, méghozzá nyilvánvalóan a kemény munkának köszönhetően, nehezebb belekötni. 

@sylvibodi által közzétett fénykép,

Tudom, lenne, aki vitatja, mennyire "meló" az, hogy valaki rúdtáncol meg szörfözik. Az tagadhatatlan, hogy Sylvi jó adottságokkal született, de hogy mit hozott ki ebből, az már bizony az ő érdeme. Egy-egy sok lájkot kapó poszt mögött nem látszik az, ki hány évet gyakorolt, amíg le nem esett a rúdról fejenállás közben, vagy hogy hányszor csobbant a vízbe miközben megpróbált felállni a szörfdeszkán. Időnként ez is eszünkbe juthat, amikor látunk egy meghökkentő, látványos fotót.

Sajnos az a helyzet, hogy hiába kezd el valaki a példáját követve keményen mozogni, csak keveseknek adatik meg az, hogy szörfmagazinban modellkedhessenek. Na és? Ettől még törekedhetünk arra, hogy a mi életünkben se csak egy póz legyen a mozgás, az aktivitás. Nekünk is időbe fog kerülni, amíg elérünk egy kitűzött célt, de saját ismerősi körünkben mi is begyűjthetjük az elismerést. 

A bulvársajtó ugyan a mi sztorinkra nem fog lecsapni, de hát ezzel együtt kell élnünk. Megmarad ez a "dicsőség" a Bódi Sylvihez hasonló hírességeknek, minden jó és rossz oldalával együtt. Abban viszont biztos vagyok, hogy amikor a hullámokat lovagolja, akkor még a reflektorfényben levő modell se törődik a magazinokkal- egyszerűen élvezi a szörfözést, hiszen ez nem csak póz számára, hanem életforma.

@sylvibodi által közzétett fénykép,