Eleinte meghökkentő, a végén nagy csattanóval záruló videóba futottam bele.

Szórakoztató és ügyes a rövid film a látszólag roppant erős lányról, aki játszi könnyedséggel pózol kézen állva. Aztán persze jön a nagy meglepetés- érdemes a végéig megnézni a filmecskét.

A poénon jót nevetünk, aztán ha van rá időnk, az egészen el is gondolkodhatunk. Igen, ilyen egyszerű trükkel is át tudnak minket verni: nem kell profi kaszkadőr, nagy stáb, drága effektek, csak egy kis kreativitás és ötletesség.

Mindez azért érdekes, mert nem egyszer, nem kétszer előfordulhat, hogy bravúrosnak hitt teljesítmények csak összevágva léteznek. Könnyen lehet, hogy a különleges fogyással eladott sportprogramok csak manipulált fotók. A számunkra elérhetetlennek tűnő teljesítmények pedig csak fotón léteznek, esetleg pont azt nem látjuk, hogy valójában hordár vitte fel a hátán a hegy csúcsára a "kalandort". 

Ne hagyjuk, hogy az ilyesmi túlságosan befolyásoljon. Ha sportolni kezdesz, ne keserítsen el, hogy valaki mennyivel gyorsabb(nak tűnik) a beszámolója alapján, mert nem biztos, hogy igazat mond. Ne törjön le, hogy az instagram-jógi milyen hajlékony- esetleg olyan profi tornászmúlt van mögötte, ami miatt óriási az előnye hozzád képest. 

A sor folytatható, a lényeg viszont ugyanaz: csakis te magad számítasz, mert a saját teljesítményed az egyetlen, amivel igazán tisztában lehetsz. Csak arra ügyelj, hogy magadat viszont ne próbáld becsapni...