Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportszépségek: Ellyse Perry

Igazán sokoldalú sportoló az ausztrál Ellyse Perry, aki 16 évesen mutatkozott be a krikett- és a fociválogatottban is! Noha egy olyan játékos, aki mind a két sportot magas szinten űzi, általában választás elé kényszerül, de Ellyse olyan ügyesen menedzseli a dolgait, hogy egyelőre egyikről sem kellett lemondania. Állítólag már többször nemtetszésüket fejezték ki krikett- illetve fociklubjai, de ilyen esetben inkább átigazolt.

Ráadásul még egy területen aktív: a dekoratív szőke szépség a televízióban is feltűnt szakértőként egy fociról szóló műsorban, sőt a modellkedéstől sem ijed meg. Majd eldől, hosszú távon miben lesz igazán sikeres, de egyelőre a sport az első a számára.

0 Tovább

Sportszépségek: Antonija Misura

Az 1988-as születésű horvát kosaraslány sokak szerint az egyik legszebb sportolónő. Antonija nem csak a klubszinten játszik a francia Toulouse csapatában, a válogatottban is szerepet kapott a londoni olimpián. Magassága 178 centi, a karcsú lány tehát igazi modellalkat, de őt jobban érdekli a tanulás, idegenforgalmi menedzsment szakra jár.

0 Tovább

Sportszépségek: Natalie Coughlin

Az 1982-es születésű amerikai úszónő összesen 12 olimpiai érmet gyűjtött eddigi pályafutása során. Kétszer szerzett aranyat a 100 méteres hátúszásban, de a gyors- és a vegyesváltóban is sokszor szerephez jutott.

Kedvenc elfoglaltsága a főzés, szerepelt a Dancing with the Stars celebtáncos műsor kilencedik évadában, és persze más dekoratív sportolónőkhöz hasonlóan felbukkant a Sports Illustrated 2012-es Swimsuit számában. Bizonyára nem volt szokatlan számára a fürdőruhás megjelenés...

1 Tovább

Sportszépségek: Anna Aljabjeva

A kazah ritmikus gimnasztikázó 1993-ban született, elsősorban az Ázsia-bajnokságokon szerepelt sikerrel, számos érmet gyűjtött be ezeken a versenyeken. 2012-ben ott volt Londonban az olimpián is, a 15. helyet szerezte meg összetettben. A játékok után jelentette be visszavonulását Anna Aljabjeva.

0 Tovább

Sportszépségek: Mary Spencer

A kanadai hölgy a 75 kilogrammosok súlycsoportjában a világ élvonalába tartozik a női ökölvívók közt. 1984-ben született, sok rangos tornán lépett már ringbe, és háromszoros világbajnoknak mondhatja magát. 2012-ben a londoni olimpián Mary már a legjobb nyolc között kiesett, így ott nem gyarapíthatta érmeinek számát. Valószínűleg ezzel együtt kevés férfi merne belekötni a csinos, ám kemény öklű sportolóba.

0 Tovább
«
12

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />