Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportszépségek: Milica Dabovic

A női kosárlabdázók épp zajló világbajnokságán szereplő szerb válogatott egyik erőssége Milica Dabovic. A 32 éves, 170 centi magas játékos ráadásul nem csak a pályán mutatta már meg magát, magazinok oldalán is megcsodálhatták a szurkolók a szépségét.

0 Tovább

Egy ifjú kosárzseni

Kyrie Irving az NBA egyik fiatal sztárja. Az ausztráliai Melbourne-ben született, de Egyesült Államokban felnőtt kosaras csak egy évet töltött a Duke egyetemen, utána jelentkezett az NBA játékoskiválasztására, ahol elsőként választotta ki őt a Cleveland Cavaliers.

2012-ben az év újonca lett, 2013-ban már az All-Star gálán is ott lehetett, 2014-ben ő lett az All-Star mérkőzés legjobbja 31 ponttal és 14 passzal. Egy meglehetősen népszerű reklámkampány arca is ő lett, de azért igazán a pályán brillírozik. Az NBA látványos összeállítást is készített legjobb megmozdulásairól...

0 Tovább

A levegő ura

Pár napja ünnepelte 51. születésnapját Michael Jordan, a kosárlabda legendás alakja. New Yorkban született, és felettébb sikeres egyetemi évei után a drafton harmadik választottként vitte el őt a Chicago Bulls 1984-ben. A látványos zsákolásairól híressé vált bedobó csapatával hamarosan a csúcsra ért, NBA-bajnok volt 1991-1993 között. Ekkor alig harmincévesen visszavonult, de két év múlva meggondolta magát, és 1996-1998 között ismét az általa vezetett Bulls ült az NBA trónján.

Címeit, rekordjait, elismeréseit felsorolni gyakorlatilag lehetetlen. Emlegették Air Jordan néven, mert számtalan alkalommal szerzett pontot a levegőben úszva. Fantasztikusan zsákolt, eredményes volt távolról, nagyszerű betörései voltak, és a leglehetetlenebb helyzetekből is kosarat tudott szerezni, háttal, kifordulva- bárhogy. Ám már jó ideje nem látni a pályán, ezért a fiatalabbak kedvéért talán érdemes bemutatni pár összeállítással, mire is volt képes Jordan- nekünk, öregebbeknek pedig jó nosztalgiázni a zseni legszebb megmozdulásaival.

0 Tovább

Drew bácsi megmutatja

Egy ifjú profi kosaras, Kyrie Irving 2012-ben szállt be egy reklámkampányba. A jóval öregebbre maszkírozott NBA-játékos Uncle Drew szerepét magára öltve próbálta megállni a fiatalok között a helyét. Persze a filmek végére azok megtanulják tisztelni az idősebbeket- vagyis inkább a profikat.

A Cleveland Cavaliers sztárjának főszereplésével három film is készült, de beszállt mellé még három másik "veterán" is, a szintén profik között edződő Kevin Love, Nate Robinson és Maya Moore.

0 Tovább

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />