Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportszépségek: Mareen Apitz

Tegnap elmélkedtem arról, van-e értelme az Európai Játékoknak. Később jutott eszembe, egy okot máris említhetnék: a női röplabdások között számos szemrevaló lány van, akik között volt egy feltűnően szép szőkeség.

A német válogatottat erősíti Mareen Apitz. 1987-ben született Drezdában, 183 centi magas és 73 kiló, tehát igazi modellalkat.

Ráadásként még a sportban is megállja a helyét, hiszen német bajnok- és kupagyőztes, emellett pedig több, mint százszor lépett pályára a válogatott színeiben. 2014-ben az RC Cannes csapatához igazolt, ahol francia bajnok lett. Ráadásul jó eséllyel pályázna dobogós helyekre egy röpladbás szépségversenyen is...

0 Tovább

Sportszépségek: Rachel Daquis

A Fülöp-szigetek röplabdaválogatottját erősítő Rachel Anne Daquis nem csak a pályán bizonyít, modellként is sikeres. 

Az 1987-ben született, 178 centi magas Rachel valóban jegyzett játékosnak számít hazájában, több bajnoki címmel is büszkélkedhet. Egyéni teljesítményét is több díjjal ismerték már el, tehát nem csak kiegészítő ember csapataiban. Legutóbb a Délkelet-Ázsiai Bajnokságon a válogatottban is pályára lépett.

A sportversenyek mellett magazinokban is találkozhatnak a csinos lánnyal rajongói, ugyanis több alkalommal bukkant fel lapokban, sőt, a helyi FHM címlapján is szerepelt. Az ország legszexibb hölgyeit felsoroló lista hetedik helyére szavazták be Rachelt, akinek valószínűleg nem kell aggódnia, mihez kezd majd a sportkarrier vége után: nyitva áll előtte a modellkedés világa.

0 Tovább

Szépséges focisták

Igazán vonzó hölgyek kergetik a labdát a legmagasabb szinten is.

Ha a foci kerül szóba, mostanság a legtöbbet a FIFA botrányait, korrupt vezetőit emlegetik, pedig zajlik az élet a pályákon is. Kanadában például éppen a hölgyek világbajnokságának meccsein feszülnek egymásnak a legjobb válogatottak.

Némelyik focistalány pedig nem csak ügyes, de kifejezetten csinos is. A tornán szereplő válogatottak néhány játékosát bemutatva szeretném felvillantani a sportnak ezt az oldalát is.

A 23 éves Julie Johnston védő, és az Egyesült Államok válogatottját erősíti. A 170 centi magas szőkeség pályára is lépett az első csoportkörben. Fejjel a kapura is veszélyes szokott lenni.

Lena Goessling német, 29 esztendős. több, mint hetvenszeres válogatott és világbajnoki aranyat illetve Bajnokok Ligája-győzelmeket tudhat maga mögött.

A holland Anouk Hoogendijk már száznál is több alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban. pedig még csak most töltötte be a harmincat a csinos védő. Posztja ellenére 9 válogattban szerzett góllal is büszkélkedhet.

A még csak 22 éves Adriana Leon a kanadai válogatott egyik csatára, a Kína elleni győztes meccsen csereként küldték pályára- ez volt a 35. válogatott meccse a filigrán, 160 centis lánynak.

0 Tovább

Sportszépségek: Therese Johaug

Az 1988-ban született norvég versenyző a sífutás egyik sztárja, aki három olimpiai éremmel is büszkélkedhet: 2010-ben Vancouverben váltóban aranyérmes lett, míg Szocsiban egy ezüstöt és egy bronzot gyűjtött be. Emellett világbajnoki érmekből is szép kollekciója van. A 162 centi magas szőkeség gyakran tűnik fel a magazinok oldalain is, sportcucc helyett valami csinosabb ruhát viselve.

0 Tovább

Sportszépségek: Michelle Wie

Az 1989-ben Hawaii-on született koreai származású, de Amerikában felnőtt fiatal golfozó egyre szebb sikereket arat az LPGA Tour versenyein. Nagyon fiatalon felhívta magára a figyelmet eredményeivel, 16 évesen már jól ismerték a golf világában, ugyanis akkortól a profik között szerepel. Az első major versenyét idén nyerte: a U.S. Women's Open győztese lett a 185 centi magas, karcsú Michelle Wie.

0 Tovább

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />