Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportszépségek: Milica Dabovic

A női kosárlabdázók épp zajló világbajnokságán szereplő szerb válogatott egyik erőssége Milica Dabovic. A 32 éves, 170 centi magas játékos ráadásul nem csak a pályán mutatta már meg magát, magazinok oldalán is megcsodálhatták a szurkolók a szépségét.

0 Tovább

Sportszépségek: Allison Stokke

Az 1989-es születésű amerikai rúdugró szépségére már főiskolás versenyeken felfigyeltek, ám ő nem volt boldog tőle, hogy külseje alapján ítélik meg. Ám eltelt pár év, és manapság már otthonosabban mozog a kamera előtt is a fiatal sportoló... Mint minden tehetséges atlétának, úgy neki is az olimpiára kijutás a legnagyobb célkitűzése, 2016-ban szeretne ott lenni Rióban.

0 Tovább

Sportszépségek: Tania Cagnotto

Az 1985-ös születésű olasz műugrónő sportága egyik legeredményesebb versenyzője, Európa- és világbajnoki érmes. A csinos, 160 centi magas lány adottságaira a magazinok is felfigyeltek, tavaly a Playboyban is megcsodálhatták a rajongók, ám a sportkedvelők minden bizonnyal a versenyeken aratott sikereit tartják számon.

1 Tovább

Sportszépségek: Niki Gudex

Az 1978-as születésű ausztrál profi mountain bike versenyző és fotómodell Niki szívesen pózol a kerékpárjával is...

0 Tovább

Sportszépségek: Valerija Baranovszkaja

A hagyományosan erős orosz búvársport egyik erőssége a szép Valerija, aki uszonyos úszásban még világcsúcsot is tart. Ám ezzel a sportággal csak 12 évesen ismerkedett meg, előtte 8 éven át tornázott, nyilván ennek is köszönheti csinos alakját. Még mindig csak 24 éves, így további remek eredményeket érhet el uszonyos úszásban, de a tanulást sem hanyagolta el, szakedzői képzettséggel rendelkezik. Jelenleg azonban még nem a fiatalabb generációk tanítására koncentrál, hanem a saját sportkarrierjére.

0 Tovább

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />