Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportszépségek: Asao Miwa

Az 1986-os születésű, 172 centi magas japán strandröplabdázó szépsége okán lett sportága egyik ismert arca. Mivel hazájában rengeteg helyen szerepelt, sokat tett a strandröplabda népszerűsítéséért, noha nem tartozik a nemzetközi mezőny legeredményesebb játékosai közé.

1 Tovább

Sportszépségek: Gronya Somerville

Az 1995-ben Melbourne-ben született, ausztrál színekben versenyző tehetséges tollaslabda-játékos, Gronya Somerville híres kínai felmenőkkel büszkélkedhet. Éppen ezért a családja szerette volna, ha megismerkedik a kínai kultúrával, nyelvvel, és valószínűleg így került kapcsolatba az Ázsiában népszerű sportággal. Gronya a tanulás mellett szeretne a tollaslabdában is jeleskedni, vágya az, hogy 2016-ban ott legyen a riói olimpián.

0 Tovább

Sportszépségek: Darja Klisina

Az 1991-ben született orosz sportoló távolugrásban jeleskedik, már ifjúságiként is világbajnokságot nyert, később fedettpályás Európa-bajnokságon, Universiadén gyűjtött be aranyakat. A 180 centi magas, szőke Darja igazi modellalkat, így gyakran találkozhatnak a képeivel a rajongói különböző magazinokban.

1 Tovább

Sportszépségek: Ellyse Perry

Igazán sokoldalú sportoló az ausztrál Ellyse Perry, aki 16 évesen mutatkozott be a krikett- és a fociválogatottban is! Noha egy olyan játékos, aki mind a két sportot magas szinten űzi, általában választás elé kényszerül, de Ellyse olyan ügyesen menedzseli a dolgait, hogy egyelőre egyikről sem kellett lemondania. Állítólag már többször nemtetszésüket fejezték ki krikett- illetve fociklubjai, de ilyen esetben inkább átigazolt.

Ráadásul még egy területen aktív: a dekoratív szőke szépség a televízióban is feltűnt szakértőként egy fociról szóló műsorban, sőt a modellkedéstől sem ijed meg. Majd eldől, hosszú távon miben lesz igazán sikeres, de egyelőre a sport az első a számára.

0 Tovább

Sportszépségek: Natalie Gulbis

A lett származású amerikai profi golfozónő 1983-ban született Kaliforniában, és az LPGA Tour egyik résztvevője. Nem feltétlenül ő a legsikeresebb a mezőnyben, ám a 175 centi magas, csinos szőke hölgyet adottságai arra is alkalmassá teszik, hogy fürdőruhás modellként pózoljon. Emellett több televíziós műsorban is feltűnt a sport utáni karrierjét is tudatosan építő Natalie. 

0 Tovább

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />