Igazán vonzó hölgyek kergetik a labdát a legmagasabb szinten is.

Ha a foci kerül szóba, mostanság a legtöbbet a FIFA botrányait, korrupt vezetőit emlegetik, pedig zajlik az élet a pályákon is. Kanadában például éppen a hölgyek világbajnokságának meccsein feszülnek egymásnak a legjobb válogatottak.

Némelyik focistalány pedig nem csak ügyes, de kifejezetten csinos is. A tornán szereplő válogatottak néhány játékosát bemutatva szeretném felvillantani a sportnak ezt az oldalát is.

A 23 éves Julie Johnston védő, és az Egyesült Államok válogatottját erősíti. A 170 centi magas szőkeség pályára is lépett az első csoportkörben. Fejjel a kapura is veszélyes szokott lenni.

Lena Goessling német, 29 esztendős. több, mint hetvenszeres válogatott és világbajnoki aranyat illetve Bajnokok Ligája-győzelmeket tudhat maga mögött.

A holland Anouk Hoogendijk már száznál is több alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban. pedig még csak most töltötte be a harmincat a csinos védő. Posztja ellenére 9 válogattban szerzett góllal is büszkélkedhet.

A még csak 22 éves Adriana Leon a kanadai válogatott egyik csatára, a Kína elleni győztes meccsen csereként küldték pályára- ez volt a 35. válogatott meccse a filigrán, 160 centis lánynak.