Megveregethetném a vállam, mert az olaszok 2-1-es győzelmét pontosan tippeltem meg, de a többi meccs eredménye nem egészen a várakozásaim szerint alakult. Ez előrevetíti, hogy ismét súlyos tévedések várhatóak a részemről, de nem adom fel, a telitalálat inspirál. Vak tyúk is...

A Svájc-Ecuador meccstől nem várok sok gólt. Sőt, inkább kevés, nagyon kevés gólt várok, mert az ilyen szívos kiscsapatok inkább megpróbálják őrizni az eredményt. Most már egyszer európainak kell nyerni ilyen párosításnál, tehát Svájcra tippelek, 1-0 arányban.

A franciák a hondurasiakkal találkoznak, és ez országos egyesnek látszik- a tegnapi meccsről is ezt hittem, amikor feltörölték a padlót Uruguay válogatottjával Costa Rica hősei. Ám ez azért más lesz, a franciák Ribery nélkül is behúzzák a három pontot, szerintem magabiztosan, 3-0 lesz a vége.

Argentína most megmutathatja, valóban képes lehet akár a döntőig eljutni, ehhez pedig elég a nyitómeccsen erőt demonstrálni. A bosnyák csapat meglepően masszív, de azért Messit és Besicset egymás mellé tenni akkor is vicces. Ez nem olyan lesz, mint a brazil-horvát, és még ott is a dél-amerikaiak nyertek, szóval én 4-0-t várok örömfocit, Messi-parádét- és remélhetően piros lapig nem fajul a balkáni keménykedés.