Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportszépségek: Mary Spencer

A kanadai hölgy a 75 kilogrammosok súlycsoportjában a világ élvonalába tartozik a női ökölvívók közt. 1984-ben született, sok rangos tornán lépett már ringbe, és háromszoros világbajnoknak mondhatja magát. 2012-ben a londoni olimpián Mary már a legjobb nyolc között kiesett, így ott nem gyarapíthatta érmeinek számát. Valószínűleg ezzel együtt kevés férfi merne belekötni a csinos, ám kemény öklű sportolóba.

0 Tovább

Szépségek a jégen

A hölgyek jégkorontornáját hosszabbítás után a kanadai válogatott nyerte meg, legyőzve az Egyesült Államok csapatát.

Most arra teszek kísérletet, hogy bemutassak néhány játékost, akinek a torna szépségversenyén lett volna esélye a dobogóra!

Tanja Eisenschmid (Németország, 1993.04.20.)

Anna Prugova (Oroszország, 1993.11.20.)

Meeri Raisanen (Finnország, 1989.12.02.)

Shannon Szabados (Kanada, 1986.08.06.)

Valentina Wallner (Svédország, 1990.03.30.)

Alexandra Vafina (Oroszország, 1990.07.28.)

Yurie Adachi (Japán, 1985.04.26.)

Amanda Kessel (Egyesült Államok, 1991.08.28.)

Florence Schelling (Svájc, 1989.03.09.)

0 Tovább

Darja három aranya

A fehérorosz biatlonista, Darja Domracseva a Szocsiban rendezett téli olimpia egyik sztárja, hiszen három aranyat gyűjtött be a versenyeken. Az 1984-es születésű sportolónő már szép világbajnoki éremkollekcióval rendelkezik, de az, hogy az olimpián végigveri a világot, némileg meglepetés: első lett a 10 kilométeres üldözéses, és a 12,5 kilométeres tömegrajtos mellett a 15 kilométeres versenyszámban is.

0 Tovább

Sportszépségek: Jelena Nyikitina

A szkeletonban lehet valami, az orosz Jelena már nem az első csinos versenyző ebben a sportágban. Ráadásul tehetséges is, 2013-ban Európa-bajnok lett, Szocsiban pedig bronzérmet szerzett a házigazdák szurkolóinak nagy örömére. A fiatal, 1992-es születésű szkeletonos bizonyára fogja még gazdagítani az éremkollekcióját az elkövetkező években.

0 Tovább

Amerika új kedvence

Kate Hansen 1992-ben született Kaliforniában, szánkóversenyző, kijutott a téli olimpiára is Szocsiban. Ott egyéniben a tizedik helyet szerezte meg.

Ettől azonban a mosolygós, szimpatikus fiatal lány még nem feltétlenül vált volna egy csapásra híressé. Kate amiatt népszerű, hogy táncolni is nagyon szeret, sőt, még tud is, és kedvenc Beyoncé dalát hallgatva így riszálva melegített a verseny előtt.

Azt hiszem, fogunk még hallani Hansen kisasszonyról, valószínűleg tánctudását is megcsodálhatjuk még amerikai showműsorokban. Kellenek az ilyen színes egyéniségek a sportba, akik feldobják a versenyek néha túlságosan komoly hangulatát. Nem kell mindennek vérre mennie...

0 Tovább

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />