Hunter Hobbs három hónap alatt formálta át a testét.

Az irodai munkát végző YouTuber persze komoly programot hajtott végre, az életmódváltás része volt a módosított étrend és a kemény edzés. Ezek nélkül nem lehet három hónap alatt így átalakulni. Hetente 5-6 alkalommal járt gyúrni, és általában csirkemell, saláta, tojás és zabkása volt amit ehetett.

Nem kell természetesen ennyire szigorúnak lenni magunkhoz, hogy változást érjünk el. Hobbs átalakulása viszont mindenképpen inspiráló, úgy meg főleg, hogy mindennap lefotózta magát ugyanabban a pózban, és ebből meghökkentő time lapse videó készült.

A történetnek különösebb tanulsága nincs, csak az, amit eddig is tudtunk: ha akarunk, meg tudunk változni. A sokadik ilyen példával találkozom, és bevallom, jó érzés, én magam is elég sok kilót dobtam le, és a sport az életem része lett azóta is, futok, gyúrok, mozgok. Ilyen videót azért nem tudnék csinálni, mert messze nem hoztam magam ilyen formába, de bevallom, új erőt ad az edzéshez az, hogy másnak sem volt lehetetlen a kis változás helyett nagyot elérni.