Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sikeres alakformálás titka

Lily Aldridge a Victoria's Secret egyik modellje, legutóbb egy sportmelltartót reklámoztak vele. Szó se róla, megfelelő embert választottak a kényes feladatra. Persze a génekkel sincs hiba, hiszen édesanyja Playmate volt még annak idején, és a családban rajta kívül is akad modell bőven.

Az 1985-ös születésű Lily már 16 éves kora óta modellkedik, de vékonysága ellenére nem a zörgő csontú lányok közé tartozik- mindezt a sportnak köszönheti. Egy évtizeden át focizott, öt éve jógázik, a középiskolában atletizált, mostanában pedig hetente négyszer edz. Nincs mese, meg is látszik rajta és harmonikus mozgásán- mindez azt sugallja, egy kis kitartás, és bárki formálhat az alakján. Természetesen nem lehet mindenki a Victoria's Secret fehérnemű modellje, de nem is kell ennek lennie a célnak- a reális álmok viszont igenis elérhetők.

0 Tovább

Sportszépségek: Kiira Korpi

Az 1988-ban született finn műkorcsolyázó, Kiira Korpi nem csak szép, de eredményes sportoló is. Édesapja az 1998-ban olimpiai bronzérmes finn női jégkorongválogatott edzője volt, Kiira tehát beleszületett a sport világába, ötéves korában kezdett korcsolyázni.

Hamarosan a legjobb versenyzők közé került a juniorok mezőnyében, utána pedig a felnőttek között bizonyíthatott. Előbb szerzett érmet Európa-bajnokságon, mint a finn bajnokságon: előbbin 2007-ben szerzett bronzérmet, majd 2011-ben újabb EB-bronzzal gazdagította éremgyűjteményét. Egy évre rá érte el eddigi legjobb eredményét egy Európa-bajnoki ezüsttel. Közben otthon is egyeduralkodó lett, három éve folyamatosan övé a finn bajnoki cím.

Ugyan olimpián és világbajnokságon még nem állhatott dobogón, de sokak szerint egy "versenyszámban" kétségkívül ő lenne az elsőség: a legszebb korcsolyázónőnek tartják a 169 centis, mosolygós szőke lányt, akinek beceneve Jääprinsessa azaz Jéghercegnő.

0 Tovább

Sportszépségek: Lolo Jones

Az amerikai Lolo Jones 1982-ben született, és több sportágban is kipróbálta magát. A 175 centi magas hölgy 60 és 100 méteres gátfutásban érte el legjobb eredményeit atlétikában: fedett pályás világbajnoki aranyérmekkel büszkélkedhet.

Ám Lolo úgy döntött, megcélozza a téli olimpiát is. A bobot választotta, és 2012-ben be is került az Egyesült Államok válogatottjába. Az egyébként nem szokatlan, hogy atléták kezdenek el ezzel a sporttal foglalkozni (még nálunk is volt rá példa), az amerikai hölgy két csapattársa szintén a futópályán kezdte a sportkarrierjét. 2013-ban St. Moritzban a világbajnokságon Lolo a vegyes csapatok versenyében az amerikaiakat erősítette, így ő is részese volt az aranyérmet elnyert gárda sikerének.

A korábbi eredmények ellenére egy újságíró élesen kritizálta Lolo Jonest, mert állítása szerint csak egzotikus szépségének köszönheti hírnevét, nem a pályán mutatott teljesítménynek. A sportoló csattanós választ leginkább győzelmekkel adhat: ha a téli olimpián Szocsiban ott lesz, Lolo bizonyíthatja, hogy nem csak megelenésének köszönheti népszerűségét. Az viszont kétségtelen, nem csak a sportról szokott nyilatkozgatni: internetes randikról és szüzességének megőrzéséről is beszélt már egy műsorban... Bizonyára ezek után sokan álmdoztak el arról, hogy meghódítják Lolo szívét, ám nála magasan van a léc. Nem csoda, hiszen gátfutó...

1 Tovább

Sportszépségek: Marketa Slukova

Nem kétséges, a strandröplabdás lányok mindig is a férfinézők kedvencei közé tartoztak. De a sok csinos lány között is akadnak az átlagosnál is szebbek, a cseh Marketa szintén feltűnő jelenség. Az 1988-ban született lány évek óta Kristyna Kolocová párjaként versenyzik, a 2012-es londoni olimpián ötödik helyezést értek el.

0 Tovább

Sportszépségek: Alana Blanchard

Szerintem senkit nem lep meg, hogy a szörfösök között is akadnak kifejezetten dekoratív versenyzők. Mi más is juthatna erről a sportról eszünkbe, mint a tengerpart, a napsütés, a csinos lányok?...

Alana 1990-ben született, méghozzá Hawaii államban, tehát gyerekkorától a tengerben töltötte szabadideje jó részét. Fiatalon lépett a profi szörfversenyzők táborába, sok szép eredményt tudhat már magáénak, imádja ezt az életmódot, szabadidejében pedig modellkedik. A csinos lány nyilván tisztában van vele, mennyire szerencsés, hiszen szinte mindent az óceánnak köszönhet, és hobbija lehet a munkája.

Ám tudja jól azt is, milyen, ha valaki veszélybe kerül a tengeren: egyik legjobb barátnője Bethany Hamilton, akit egy cápa támadott meg néhány éve. Alana ott volt azon a napon, láthatta, ahogy Bethany súlyos sérüléseket szenved, és mellette volt akkor is, amikor a Bethany karja elvesztése után visszatért a tengerre, és folytatta a szörfözést, méghozzá nem is akármilyen szinten.

Egy szó mint száz, Alana fiatal kora ellenére megtapasztalta a hullámok erejét, a tenger szebbik arcát és a vízbe merészkedő emberre leselkedő veszélyeket is. Szerencsére továbbra is itt érzi a legjobban magát falatnyi bikinikben, mint az alábbi képeken látható...

0 Tovább

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />