Mikulásruhás cheerleaderek és továbbjutásról döntő meccsek: minden szempontból érdekes a december második fele az amerikaifoci világában.

amerikaifoci

Az alapszakaszból már csak két forduló van hátra, és még több csapat reménykedhet a továbbjutásban. Nagyon jó gárdák is ki fognak szorulni a rájátszásból, ahogy az minden évben előfordul, és még a kiemelésért is megéri hajtani. Ezen a karácsonyi hétvégén sorsdöntő mérkőzések lesznek.

amerikaifoci

Magyar idő szerint vasárnap hajnali fél háromtól játszik a Washington Redskins a Philadelphia Eagles otthonában. Most még mind a két csapat esélyes a továbbjutásra, a mostanában meglepően eredményes Redskins egy győzelemmel oda is érhet a rájátszásba. Az eredmény a rettentően kiszámíthatatlan NFC East-re tekintettel bármi lehet.

amerikaifoci

Vasárnap este héttől a New York Jets fogadja a már továbbjutott csoportriválist, a New England Patriotsot. A Jetsnek minden győzelem kell, ha oda akarnak érni 2010 után a rájátszásba, mert a két fő rivális, a Steelers és a Chiefs sem lassít. A Patriots esetén felmerülhet, hogy pihentessenek-e pár játékost- de a Jets ellen nem lehet lazítani. Jó meccs várható!

amerikaifoci

Fél tizenegytől az NFC két élcsapata, a Green Bay Packers és az Arizona Cardinals csap össze. Az ő esetükben a rájátszásbeli kiemelés a tét. Hétfőn hajnali fél háromtól a Packers fő riválisa, a Minnesota Vikings lép pályára a New York Giants ellen- ma még mind a ketten bíznak a továbbjutásban, de ehhez nyerniük kellene.

amerikaifoci

A szenzációsnak ígérkező hétvége kedden hajnali fél háromkor zárul, amikor az AFC két erős gárdája találkozik: a Cincinnati Bengals és a Denver Broncos számára egyaránt izgalmas lett az alapszakasz vége, hiszen mind két csapat elvesztette kezdő irányítóját. A Broncos akár még ki is eshet, ami nagyon váratlan fordulat lenne a pár héttel ezelőtti helyzethez képest. 

amerikaifoci

Szóval szép karácsonyi ajándékot kapnak ebben az évben is az amerikaifoci rajongói. Akit pedig a meccsek kevésbé érdekelnek, azoknak is akad látnivaló, az ünnepi gúnyába bújt szurkolólányoknak köszönhetően. Ez is része a felhajtásnak, amiben az NFL mindig is nagyon jó volt...