Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha egy üzlet beindul...

Bár számszerűleg egyik meccs eredményét sem találtam el tegnap, a kimenetelüket illetően nem tévedtem nagyot. Így aztán fellelkesülve folytathatom a tippelgetést.

Belgium Algériával találkozik, és minden európai sikert vetít előre. A belgáknak kifejezetten jó erőkből álló, feltörekvő válogatottja van, Algéria viszont egyáltalán nem tartozik a focivilág elitjébe. Aki a csoportot megnyeri, az elkerülheti a németeket, szóval komoly tétje van minden meccsnek. Ezért úgy gondolom, a belgák mindent beleadva, fölényesen győznek, 3-0 lesz a vége.

A házigazdák már a második kör első meccsét játsszák a mexikóiak ellen ma este. Bár döcögött a brazil gépezet, azt gondolom, tudnak ők jobban játszani, mint a nyitómeccsen, és ellenfelüket sem tartom verhetetlennek. Azért néha megnehezíthetik a brazilok életét, ám a végére kialakul egy biztos, 3-1 arányú különbség, és a hazaiak ezzel gyakorlatilag tovább is jutnak.

Oroszország és Dél-Korea? Van némi kiszámíthatatlanság ebben a párosításban. Bár az oroszok pumpálják a pénzt a sportba, ez általában nem hoz azonnal eredményt, a nagy sikerhez kell más is. Úgy gondolom, a végső győzelemre éppen úgy nem esélyesek, mint az ázsiaiak, de mind a két csapat szívós, harcos, ezért kemény meccset játszanak. Korea csapat becsapós, ha jó napot fognak ki, simán jók lehetnek egy döntetlenre, ezért 2-2-re tippelek.

0 Tovább

Beindul a fantázia

Lassan vérszemet is kaphatok, tegnap mind a három győztest eltaláltam, egy meccs eredményét pedig teljesen pontosan tippeltem meg. Na, meglátjuk, meddig tart ki a sikerszéria!

Először az izgalmasnak ígérkező német-portugál meccs vár ránk. Ezek azok a meccsek, amiket a németek hagyományosan nem szoktak elveszteni, így most sem várok portugál győzelmet. Elvileg a döntetlen benne lehetne a képben, de én úgy sejtem, mégis inkább német diadal lesz a vége, és 3-2.

Irán Nigériával találkozik, és azt hiszem, ez a focivébé legkevésbé közönségvonzó meccsei közé tartozik. Sebaj, ennek is lesz valamilyen végeredménye, lehet rá tippelni is! Mondjuk legyen 2-2, nem észérvek alapján, hanem csak úgy, hasraütésre...

Végül vár ránk egy Ghána-Egyesült Államok "rangadó", ahol én az amerikaiak sima győzelmét várom, mondjuk 3-1 arányban, mert úgy fest, ezen a tornán sok a gól, tehát érdemes ezt is megfontolni amikor a számszerű eredményre tippelünk.

0 Tovább

Egy árva telitalálat

Megveregethetném a vállam, mert az olaszok 2-1-es győzelmét pontosan tippeltem meg, de a többi meccs eredménye nem egészen a várakozásaim szerint alakult. Ez előrevetíti, hogy ismét súlyos tévedések várhatóak a részemről, de nem adom fel, a telitalálat inspirál. Vak tyúk is...

A Svájc-Ecuador meccstől nem várok sok gólt. Sőt, inkább kevés, nagyon kevés gólt várok, mert az ilyen szívos kiscsapatok inkább megpróbálják őrizni az eredményt. Most már egyszer európainak kell nyerni ilyen párosításnál, tehát Svájcra tippelek, 1-0 arányban.

A franciák a hondurasiakkal találkoznak, és ez országos egyesnek látszik- a tegnapi meccsről is ezt hittem, amikor feltörölték a padlót Uruguay válogatottjával Costa Rica hősei. Ám ez azért más lesz, a franciák Ribery nélkül is behúzzák a három pontot, szerintem magabiztosan, 3-0 lesz a vége.

Argentína most megmutathatja, valóban képes lehet akár a döntőig eljutni, ehhez pedig elég a nyitómeccsen erőt demonstrálni. A bosnyák csapat meglepően masszív, de azért Messit és Besicset egymás mellé tenni akkor is vicces. Ez nem olyan lesz, mint a brazil-horvát, és még ott is a dél-amerikaiak nyertek, szóval én 4-0-t várok örömfocit, Messi-parádét- és remélhetően piros lapig nem fajul a balkáni keménykedés.

0 Tovább

Garantált melléfogások

Nagyokosnak hiszem magam, aztán a tippjeim csak alig jönnek be- hát ez a szép sportban, a labda kerek, bármi lehet a végeredmény. A brazil-horvát 3-1-es eredménye és az én 3-0 tippem még csak-csak, de utána... A spanyolok megalázó veresége tényleg meglepett.

Akkor nyúljunk mellé ma is! Kolumbia-Görögország- megmondom őszintén, ez a meccs nem hoz lázba. Kolumbia a dél-amerikai gárdák közül nem a kedvencem, a görögök inkább védekezésben jók, szóval talán 1-0 lesz utóbbiak javára.

Az Uruguay-Costa Rica meccs megérzésem szerint egyértelmű lesz. Costa Rica ugyan ki szokott kerülni a vébékre, de ott nem sok vizet zavar, és ez most sem lesz másként. Mivel ez a "halálcsoport", aki pontot veszít ellenük, annak bizonyára vége, tehát az uruk feltúrják a pályát, és sima 3-0 lesz a vége.

Az olasz és az angol két nagy múltú európai válogatott, és biztos vagyok benne, nagyon szívesen elkerülték volna egymást. Meglehet, nem fognak egymásnak esni, egy döntetlen is elég lehet mind a kettejüknek, ha aztán a kiszámíthatlan Uruguayt és a kiszámíthatóan gyenge Costa Ricát is legyőzik. Ám valahogy úgy érzem, az olaszok annyit bénáztak a vébé előtt, hogy a tornán aztán kijön nekik a lépés, 2-1 lesz a javukra. Ha nem, akkor többgólos döntetlen, angol győzelmet valamiért nem várok, pedig nekem hagyományosan ők a kedvenceim. Mindenesetre ez egy most vagy soha helyzet ezeknek a válogatottaknak, mert a következő körben a harmatgyenge C-csoportból jön az ellenfél...

Elefántcsontpart-Japán? Ez az a meccs, aminek kapcsán senki nem morog, hogy magyar idő szerint hajnali háromkor kerül rá sor. Drogba az ázsiaiak ellen, egy villanás a sztártól ott, szívós csapatmunka a másik oldalon, 1-1 a vége. 

0 Tovább

Iksz, iksz, iksz

No, a ma esti meccsekre gyorsan és egyszerűen lerendezem a tippelést: szerintem mindhárom döntetlen lesz.

Mexikó és Kamerun két olyan csapat, ami nem szívesen menne haza pont nélkül. Úgy tippelem, a brazilok és a horvátok egyaránt erősebbek, ők pedig szívesen indítanák a világbajnokságot egy becsületes döntetlennel. Nem lesz gólzáporos meccs, egygólos győzelem valamelyik oldalra belefér, de szerintem a döntetlen a legvalószínűbb. Tippem: 1-1

A spanyolok és a hollandok viszont azért döntetlen-gyanús, mert nekik nem egymás ellen kell eldönteni a továbbjutást. Egy túl kemény, lapokkal, netán sérülésekkel tarkított meccsre nincs szükségük, de a meccs egy szakaszában azért bizonyára mind a ketten megpróbálják maguk javára fordítani az eredményt. Ám a védelmek túl jók, egyik sem múlja felül fölényesen a riválist. Tippem: 0-0

Azt hiszem, keveseket zavar, hogy Chile és Ausztrália olyan késői órán játszik egymással, maroknyi rajongója lehet itthon ennek a két válogatottnak. Gyanítom, ők beleadnak mindent, amolyen minden mindegy alapon. Sok gólt, hajtást várok, de egyik gárdát sem érzem igazi esélyesnek. Tippem: 3-3

0 Tovább
«
12

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />