Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportszépségek: Casey Eastham

Az 1989-ben született Casey Eastham az ausztrál gyeplabda-válogatott egyik erőssége. 17 évesen mutatkozott be a legjobbak közt, fiatal kora óta szerepel a világversenyen a csapat tagjaként. Remekül játszott 2008-ban a pekingi olimpián, és ott volt 2012-ben Londonban is.

0 Tovább

Sportszépségek: Lolo Jones

Az amerikai Lolo Jones 1982-ben született, és több sportágban is kipróbálta magát. A 175 centi magas hölgy 60 és 100 méteres gátfutásban érte el legjobb eredményeit atlétikában: fedett pályás világbajnoki aranyérmekkel büszkélkedhet.

Ám Lolo úgy döntött, megcélozza a téli olimpiát is. A bobot választotta, és 2012-ben be is került az Egyesült Államok válogatottjába. Az egyébként nem szokatlan, hogy atléták kezdenek el ezzel a sporttal foglalkozni (még nálunk is volt rá példa), az amerikai hölgy két csapattársa szintén a futópályán kezdte a sportkarrierjét. 2013-ban St. Moritzban a világbajnokságon Lolo a vegyes csapatok versenyében az amerikaiakat erősítette, így ő is részese volt az aranyérmet elnyert gárda sikerének.

A korábbi eredmények ellenére egy újságíró élesen kritizálta Lolo Jonest, mert állítása szerint csak egzotikus szépségének köszönheti hírnevét, nem a pályán mutatott teljesítménynek. A sportoló csattanós választ leginkább győzelmekkel adhat: ha a téli olimpián Szocsiban ott lesz, Lolo bizonyíthatja, hogy nem csak megelenésének köszönheti népszerűségét. Az viszont kétségtelen, nem csak a sportról szokott nyilatkozgatni: internetes randikról és szüzességének megőrzéséről is beszélt már egy műsorban... Bizonyára ezek után sokan álmdoztak el arról, hogy meghódítják Lolo szívét, ám nála magasan van a léc. Nem csoda, hiszen gátfutó...

1 Tovább

Vízipólós sztárok a felszín alatt

Selmeczi Dániel természetfotós ezúttal új terepen próbálta ki magát. A búvárkodás során készített nagyszerű képeivel már számos elismerést begyűjtött alkotó Szolnokon az uszodában merült alá, hogy a helyi vízilabdacsapat tagjait szokatlan módon örökítse meg. A figyelmes szemlélők kiszúrhatják a képeken a szolnokiak szerb és magyar világbajnokait, a fényképezőgép objektívje előtt pózolt például a magyar válogatott két erőssége, Decker Attila és Vámos Márton.

Bár a vízben otthonosan mozognak a remek sportolók, azért még ők is rájöttek, a felszín alatt számukra is kihívás a modellkedés. Ahhoz, hogy odalenn tudjanak maradni, tüdejükből ki kellett fújni a levegőt, tehát egy-egy beállításra csak 15-20 másodperc jutott. Odalenn figyelni kell arra, hogy az arckifejezés lehetőség szerint természetes legyen, ne látszódjon erőlködés, nem odaillő grimasz. És persze jó sokszor kell merülni, amíg a kigondolt kép úgy készül el, ahogy azt az alkotó elképzelte. Dani nem a kompromisszumok embere, ha a színvonalról van szó, de a végeredmény őt igazolja: remek fotósorozat lett a sok munka jutalma.

Forrás: Daniel Selmeczi Photography

0 Tovább

Sportszépségek: Marketa Slukova

Nem kétséges, a strandröplabdás lányok mindig is a férfinézők kedvencei közé tartoztak. De a sok csinos lány között is akadnak az átlagosnál is szebbek, a cseh Marketa szintén feltűnő jelenség. Az 1988-ban született lány évek óta Kristyna Kolocová párjaként versenyzik, a 2012-es londoni olimpián ötödik helyezést értek el.

0 Tovább

Sportszépségek: Sandra Izbasa

A román tornasport évtizedek óta a világ élvonalába tartozik. Nem csak eredményes, de szép tornásznők is kerültek ki az országból, és a jelek szerint ez a hagyomány nem változik.

Sandra Izbasa 1990-ben született Bukarestben, és 167 centiméteres magasságával még termetesnek is számít a mezőnyben. 2006-ban szerezte első érmeit világversenyen, amikor az Európa-bajnokságon ezüst- és bronzérmet is nyert. 2008-ban a pekingi olimpián talajon aranyérmet szerzett, csapatban bronzérmes lett.

2012-ben Londonban is ott volt a legjobbak között, az akkor már 22 évesen "öregnek" számító Sandra. Ám itt is kiválóan szerepelt, ezúttal ugrásban nem bizonyult nála jobbnak senki, és a csapatban most is bronzot nyert Romániának társaival. 2013 első versenyeit kihagyta, mert diplomája megszerzésére koncentrált. Októberben a világbajnokságon tért vissza, érmet nem nyert. Szépsége, eleganciája miatt viszont továbbra is kitűnik a mezőnyből.

0 Tovább
12
»

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />