Tűz ütött ki tegnap Bostonban, és a lángokkal harcolók közül ketten egy épület alagsorában rekedtek és életüket vesztették. Az erős szél és a gyorsan terjedő tűz miatt a környék többi háza is veszélybe került, ám sikerült meggátolni a lángok továbbterjedését.

A hír kapcsán megszólalt a New England Patriots sztárja, az irányító Tom Brady. Ezúttal nem csak egy celeb "én is hadd okoskodjak bele más dolgába" jellegű nyilatkozatról volt szó: Brady otthona a tűz közvetlen közelében van, így aztán első kézből tudott beszámolni a tapasztalatairól.

Először is köszönetet mondott azoknak az embereknek, akik a testi épségüket veszélyeztetve, életüket áldozva mindent megtettek azért, hogy eloltsák a tüzet. Természetesen részvétét fejezte ki az elhunytak családtagjainak is.

Utána Brady arra tért ki, hogy sportolóként sokszor gondolnak magukra egyfajta hősökként, de ilyenkor testközelből tapasztalhatja meg, kik az igazi hősök: azok az emberek, akik más életéért teszik kockára a sajátjukat. Ilyenkor ő sem egy sztár, hanem egy ember, aki először kimenekítette a saját családját, és aztán figyelte, ahogy a villámgyorsan elharapózó tüzet miként fékezték meg. A tűzoltók nélkül sokak számára lett volna tragikus ez a nap...