Pauline, a bringa ásza

Noha Pauline Ferrand-Prévot még csak 24 éves, máris a kerékpársport legnagyobbjai közé sorolható, ugyanis több szakágban is a csúcsra jutott. Nem nagyon van olyan versenyző, aki nem csak francia, de világbajnoknak is mondhatja magát országút, cyclocross és mountain bike szakágban is!

Ráadásul Pauline igazán csinos és dekoratív sportoló, ha egyszer befejezi kerékpáros karrierjét, bizonyára válogathat a különféle ajánlatok között.

0 Tovább

Sportszépségek: Hanna Fogelström

A női kézisek világbajnokságának nézői nem csak a mérkőzések izgalmai miatt figyelhetnek oda a közvetítésekre, sokan kedvelik a csinos lányok miatt is ezt a sportágat.

sportolónő

Balszerencséjükre az idén nem lehet ott a tornán a svéd válogatott egyik kiválósága, Hanna Fogelström. Az Európa Bajnokságon bronzérmet szerzett a csapat tagjaként, és nyilván most is számítottak volna rá, ám egy keresztszalag-szakadás miatt hosszú kihagyás várt rá. Amikor pedig visszatért, újból súlyos sérülést szenvedett. Így csak a lelátóról szurkolhat társainak a 179 centi magas szőke szépség.

sportolónő

sportolónő

sportolónő

sportolónő

sportolónő

sportolónő

sportolónő

sportolónő

sportolónő

0 Tovább

Sportszépségek: Katarina Johnson-Thompson

A brit atlétanő igazi dráma főszereplője, vagyis inkább áldozata lett a pekingi világbajnokságon.

Az éremre esélyes fiatal Katarina Johnson-Thompson az első nap után kis lemaradással állt a második helyen hétpróbában, de a következő nap tragikusan indult a számára. Távolugrásban háromszor is belépett, noha harmadik kísérletét először jónak ítélték. Aztán öt percnyi vizsgálódás és méricskélés után a bírók úgy döntöttek, ez sem volt szabályos, noha jó messzire repült.

Így értékelhető eredmény nélkül, nulla ponttal zárta ezt a számot, tehát elszálltak a reményei a jó szereplése. Ám kénytelen volt az utolsó számot is teljesíteni, ami kicsit sem volt ínyére. A kamerák előtt is sírásban tört ki.

Ám a csinos Katarina még csak 22 éves, van még esélye érmet szerezni világversenyeken- akár már Rióban is bizonyíthatja, dobogón a helye. Sztorija pedig azt is bizonyítja, minden jel ellenére nem csak kizárólag a magyaroknak gyűlik meg a baja bírókkal...

0 Tovább

Hableány gumiuszonnyal

A fiatal magyar sportolók között az egyik legsikeresebb Senánszky Petra. A debreceni születésű uszonyos úszó eredményei szűkebb körben ismertek, mert nem olimpiai sportágban tartozik a világ legszűkebb élmezőnyébe- én viszont úgy gondolom, megérdemli, hogy minél többen megismerjék a nevét.

Már ifiversenyzőként is rengeteg érmet begyűjtött Petra, szorgosan gyűjtötte a junior illetve felnőtt világversenyeken az aranyakat. Több felnőtt világ- és Európa-bajnoki érme van, már 2011-ben világbajnok lett uszonyos gyorsúszásban, noha alig 17 esztendős volt akkor! Azóta a CMAS Games világjátékokon is begyűjtött pár érmet, legutóbb pedig az aktuális világbajnokságon hallatott magáról: 100 és 200 méteres uszonyos gyorsúszásban sem talált legyőzőre, és világcsúcsot is javított.

Fotó: Lékó Tamás-Presztízs SportHétvégén lesz a X. CMAS Uszonyosúszó Világkupa Egerben...már nagyon várom! :) :)

Posted by Petra Senánszky on 2015. február 24.

A magas, csinos versenyző 1994-ben született, alig 21 éves, tehát bőven lesz még lehetősége világversenyeken bizonyítani. Ugyan nem valószínű, hogy versenyszáma bekerül az olimpiák műsorára, de számunkra így is kedvesek lehetnek a győzelmei, amelyeknek köszönhetően a legeredményesebb magyar sportolók közé verekedte be magát Senánszky Petra. Reméljük, sokszor hallat még magáról!

Kedves ismerőseim, barátaim!Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazott az edzőmre David Kokai -ra, a csapattársamra...

Posted by Petra Senánszky on 2014. december 8.

Senánszky Petra honlapja

Köszönöm a szurkolást és a gratulációkat mindenkinek!!! http://www.youtube.com/watch?v=eUi8v3eniAk(fotó:Kosina Csúvár Csilla)

Posted by Petra Senánszky on 2013. augusztus 13.

0 Tovább

Sportszépségek: Mareen Apitz

Tegnap elmélkedtem arról, van-e értelme az Európai Játékoknak. Később jutott eszembe, egy okot máris említhetnék: a női röplabdások között számos szemrevaló lány van, akik között volt egy feltűnően szép szőkeség.

A német válogatottat erősíti Mareen Apitz. 1987-ben született Drezdában, 183 centi magas és 73 kiló, tehát igazi modellalkat.

Ráadásként még a sportban is megállja a helyét, hiszen német bajnok- és kupagyőztes, emellett pedig több, mint százszor lépett pályára a válogatott színeiben. 2014-ben az RC Cannes csapatához igazolt, ahol francia bajnok lett. Ráadásul jó eséllyel pályázna dobogós helyekre egy röpladbás szépségversenyen is...

0 Tovább

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Hirdetés

Hirdetés

Utoljára kommentelt bejegyzések

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Kedvencek

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Táj-kép Táj-kép

Izgalmas, megkapó, elgondolkodtató, lenyűgöző fotók a világ minden sarká...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Hirdetés