Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportszépségek: Ana Ivanovic

A tenisz szerb kiválósága 2008-ban ért a csúcsra, amikor a párizsi Grand Slam versenyt megnyerte, és abban az évben a világranglistát is vezette. Jelenleg nincs az első tízben, ám összesen közel tucatnyi tornát nyert pályafutása során, és az összegyűjtött több, mint 10 millió dollárnyi pénzdíj miatt sincs oka keseregnie.

Az 1987-es születésű Ana Ivanovic 184 centis magasságával igazi modellalkat, ráadásul szépsége miatt is felfigyeltek rá, sok magazinban csodálhatták meg őt az olvasók. Természetesen Ana már a jövőre is gondol, így a sport és a fotózások mellett a tanulásra is odafigyel, Belgrádban folytat egyetemi tanulmányokat.

0 Tovább

Sportszépségek: Hope Solo

142 alkalommal állt az amerikai fociválogatott kapujában, kétszeres olimpiai bajnok és roppant csinos hölgy Hope Solo.

Az 1981-ben született, 176 centi magas Hope egészen fiatalon került be a válogatottba, 2000 óta őrzi az USA kapuját a góltól. Amerikai és európai klubcsapatokban is megfordult, egyike a női foci legtöbbre értékelt kapusainak.

A hölgyek között a klubcsapatok sikerét kevesebben követik, viszont a válogatott tornákra már jobban odafigyelnek. 2011-ben a világbajnokságon Hope az ezüstérmet szerzett csapat egyik oszlopa volt, a torna harmadik legjobb játékosának választották. 2008-ban és 2012-ben az olimpián pedig csapata is a legjobbnak bizonyult, így a kiváló kapus két aranyéremmel is büszkélkedhet. Jelenleg a Seattle Reign csapatát erősíti.

Természetesen felfigyeltek szépségére a médiában is, így több magazin oldalain megcsodálhatták az olvasók, szerepelt a Dancing with the Stars című showműsorban, 2012-ben kiadott önéletrajzi könyve (a frappáns Solo: A Memoir of Hope címet kapta) pedig bestseller lett.

0 Tovább

Sportszépségek: Tina Maze

A szlovén alpesi síző, Tina Maze sportága egyik legeredményesebb versenyzője, és szépségét tekintve is az élmezőnyben van.

Tina 1983-ban született, 16 éves korában már nemzetközi versenyen indult, és hamarosan le is tette a névjegyét a legjobbak között. Eleinte óriás-műlesiklásban aratott sikereket, majd más szakágakban is dobogóra állhatott.

2011-ben óriás-műlesiklásban, 2013-ban Super-G-ben lett aranyérmes a világbajnokságon, a 2012-es téli olimpián Vancouverben ebben a két számban ezüstérmet szerzett. 2012-13-ban a világkupában 24 versenyen állt dobogón, három szakágban lett első, és természetesen összetettben is toronymagasan végzett az élen.

A kiváló sportoló valószínűleg Szocsiban is bővíti éremkollekcióját. Ám nem csak a sportra koncentrál, 2013-ban megjelent első dala villámgyorsan sláger lett Szlovéniában.

0 Tovább

Sportszépségek: Sandra Izbasa

A román tornasport évtizedek óta a világ élvonalába tartozik. Nem csak eredményes, de szép tornásznők is kerültek ki az országból, és a jelek szerint ez a hagyomány nem változik.

Sandra Izbasa 1990-ben született Bukarestben, és 167 centiméteres magasságával még termetesnek is számít a mezőnyben. 2006-ban szerezte első érmeit világversenyen, amikor az Európa-bajnokságon ezüst- és bronzérmet is nyert. 2008-ban a pekingi olimpián talajon aranyérmet szerzett, csapatban bronzérmes lett.

2012-ben Londonban is ott volt a legjobbak között, az akkor már 22 évesen "öregnek" számító Sandra. Ám itt is kiválóan szerepelt, ezúttal ugrásban nem bizonyult nála jobbnak senki, és a csapatban most is bronzot nyert Romániának társaival. 2013 első versenyeit kihagyta, mert diplomája megszerzésére koncentrált. Októberben a világbajnokságon tért vissza, érmet nem nyert. Szépsége, eleganciája miatt viszont továbbra is kitűnik a mezőnyből.

0 Tovább

Sportszépségek: Amy Williams

Mindjárt itt a téli olimpia, nézzünk tehát szét a téli sportok világában!

Az 1982-ben született angol Amy Williams több szempontból sem tipikus képviselője hazájának: egyrészt az angolok mostanában nem nagyon vitézkednek a téli olimpiákon, másrészt a hölgyek sem feltétlenül a szépségükről híresek.

A dekoratív Amy viszont szkeleton versenyszámban (ez a szánkóhoz hasonló kicsi, egyszemélyes eszköz, amivel szédítő sebességgel csúsznak le a legjobbak a pályán) 2010-ben Vancouverben aranyérmes lett. Három évtized óta ő volt az első egyéni számban aranyérmet nyert brit sportoló a téli olimpiákon, és Vancouverben rajta kívül senki más nem is nyert aranyat az angolok közül.

Amy Williams a Top Gear rajongói is ismerhetik, az egyik nem túl komoly versenyükben egy raliversenyző mérte össze tudását a szép szkeletonossal.

Amy már nem abbahagyta a versenyszerű sportot, és hamar meg is találták a tévés ajánlatokkal, 2013 januárjától a BBC Ski Sunday című műsorának egyik hazigazdája.

0 Tovább
5678910
»

Hirdetés

Sportfoglalkozás

blogavatar

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztorik, klasszikus videók és minden más a sport színes világából. Bekapcsolódni ér, akár olvasóként, akár hozzászólóként. Felmentést az kaphat, aki úgy dönt, ideiglenesen feláll a monitor elől és maga is belevág a rendszeres testmozgásba...

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />