Bár a Nyíregyháza edzője nyilván azért szeretne inkább a hírekben szerepelni, mert csapata halmozza a bravúrokat, de Véber György szemmel láthatóan még a labdával is jó barátságban van.

Az egy téves közhiedelem, hogy ne tudnának egyeneset rúgni a labdába a magyar futballiskolákból kikerült játékosok. Ha eltölt valaki másfél évtizedet a különböző korosztályos csapatokban, aztán jópár évet lehúz az élvonalban, nyilván jobban bánik a labdával, mint egy átlagember. Véber pedig már futballistaként is inkább technikásnak számított.

A kérdés nyilván inkább az, hogy mire elég egy jó labdaátvétel, egy ügyes csel, egy jó szerelés? A meccs kilencven percig tart, és milliónyi olyan momentumon múlik a siker, ami kicsit sem látványos, viszont fegyelmezetten kell végrehajtani. Ezekről is lehet éppen videókat készíteni, csak ezek nem annyira menők. És ha magyar meccseken forgatnak, akkor inkább rossz helyezkedésről, ötlettelen támadásvezetésről, alibipasszokról lehetne komoly összeállításokat készíteni. Értékelem Véber labdabiztosságát, de nagyon gáz, ha egy meccsen az a legnagyobb szenzáció, amikor egy edző képes sarokkal maga elé tenni a játékszert...