Carmen Electra. Sztriptíz. Egy hálószoba Vegasban. Azt hiszem, ez maga a tökéletes, megismételhetetlen kombináció egy minden szempontból egyedi edzővideóhoz.

mozgás

A Baywatch-ban és Playboyban is feltűnt modell-színésznő karrierjében fontos és sikeres időszak volt 2005 körül, amikor fitneszvideókat jelentetett meg sorban. Az ő specialitása az ún. sztriptíz aerobic volt, amikor a vetkőzést ötvözte erősítő- és kardió elemekkel.

mozgás

Alapvetően táncos mozgásformának tűnik ez a laikus szemében, amire általában a nők vevők. Ők szoktak inkább eljárni az olyan "csajos" órákra mint a zumba vagy a rúdtáncos edzés. Csak hát Carmen Electra nem egyszerűen hitelesen adja elő ezt a vetkőzést, ő mégiscsak egy Playboy modell, akinek "munkásságát" akár a magazin kedvelői, akár a Baywatch sorozat férfi rajongói is jól ismerik.

Gyanítom, urak is lelkesen nézték ezeket a tornavideókat, még ha kevesen tápászkodtak is fel a fotelből, hogy utána csinálják a riszálásokat. És azt hiszem, a művésznő maga is tisztában volt azzal, hogy ez a móka többféle közönséget érdekelhet... Nyilván ezért lett egész sorozat ezekből az edzéseiből.

A sztriptíz aerobic DVD-k egyike kifejezetten a hálószobai edzésekre koncentrál, azaz bevonja a gyakorlatokba az ágyat is. Ám például a Las Vegas egyik hotelszobájában felvett jelenetet nehéz jól követhető, hatékony edzésként értelmezni. Van ott minden: feszülős body, tűsarkú cipő, vörös takaró és ágyon vonaglás. 

A maga nemében persze ez is tökéletes. Elfér a fitneszvideók áradatában, melyek között bizonyára akad hatékonyabb, ám jóval kevésbé feltűnő szép számmal. Ha Carmenre néz az otthoni tornázó, még akár azt is hiheti, az ágyban bemutatott produkcióktól ilyen csinos- mert hogy irigylésre méltó alakja van, ehhez nem fér kétség. Ha neki összejött, másnak miért ne sikerülhetne?