A bokszlegenda 75. születésnapján Lexi Thompsonról készült hasonló víz alatti felvétel.

Muhammad Ali egyik leghíresebb portréja a víz alatt készült: egy fotós kapta le, ahogy egy medence alján gyakorol 1961-ben. Az akkor még Cassius Clay néven ismert sportoló mesélte neki, hogy edzője tanácsára, a víz nagyobb ellenállását kihasználva hatékonyabb a munka. Flip Shulke büszke volt rá, hogy ő készíthette el ezt a képet a különleges edzésről, ami a Life magazinban jelent meg. A fotós számára csak később derült ki, hogy a bokszoló és edzője átejtette, mert Ali úszni sem tudott, csak viccből találták ki a vízből edzést. Ám ettől függetlenül ez lett a sporttörténet egyik leghíresebb felvétele.

Muhammad Ali pedig maga is igazi legenda, sok más sportoló példaképe. Lexi Thompson sikeres golfozó, ő is nagy tisztelettel tekint rá, így Ali 75. születésnapján hasonló ökölvívó-pózban állt modellt egy medence alján.

De ráadásként készültek még képek róla úgy is, mintha golfozna odalenn. Al Bello remek fotói talán nem lesznek olyan legendásak, mint az eredeti víz alatti képek, de azért így is kifejezetten érdekesek.